Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd

  • Boeken op onderwerp

    Populaire kinderboeken op onderwerp

  • BoekStart

    Bekijk wat er bij ons te doen is.

  • Voorleesfilmpjes

    De mooiste digitale prentenboeken


Volg ons op Instagram!

Wist je dat je ons ook kunt volgen op Instagram?
@biebguppies is er speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 - 6 jaar. 

Je vindt er fijne boekentips zodat je lekker met je kleintje kunt gaan lezen. Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd al regelmatig voorgelezen worden een voorsprong hebben in de taalontwikkeling? Zij kennen daardoor al heel veel woorden en vinden het makkelijker om zinnen te vormen. 

Verder zijn er leuke winacties, gezellige activiteiten en nog veel meer.
@biebpguppies is inspirerend, vrolijk en verrassend! 

­čôÜ Nieuwe boeken

Naar boeken op onderwerp


Ken je Boekstart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

­čô▒ E-books en ­čÄž luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.