Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Als het verleden toekomst wordt

  Marja Boomstra

  Als een jonge vrouw wakker wordt in een vreemd huis en zich herinnert getuige te zijn geweest van een misdaad, vraagt ze zich af wat dat met haar verleden heeft te maken en wat de rol van haar gastheer is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Als het verleden toekomst wordt

 • De IJsvogel

  Lineke Breukel

  Het leven van een 15-jarige jongen staat op zijn kop nadat hij met een gevonden wapen, dat mysterieuze krachten lijkt te hebben, zijn vader heeft vermoord.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De IJsvogel

 • Zwarte aarde

  Susan Moonen

  Na de zelfmoord van haar broer heeft Roos gezworen wraak te nemen op de ergste pestkop van destijds; als ze bij hem kan gaan werken, ziet ze haar kans schoon.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zwarte aarde

 • De laatste toevlucht

  Marissa Stapley

  Een artsenechtpaar biedt relatietherapie aan voor welgestelde echtparen in een paradijselijk resort in Mexico, maar dan vindt er een moord plaats.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De laatste toevlucht

 • Waterval

  Annemarie Snels

  Een Nederlandse vrouw gaat in Zwitserland als au-pair werken in het gezin van de man die jaren geleden voor haar de liefde van haar leven was met de bedoeling hem terug te winnen, maar haar plan loopt anders dan gedacht.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Waterval


Boek van de maand

Robert Bryndza Koud bloed

Volg de sterke Britse rechercheur: Erika Foster. Wanneer een gehavende koffer met het verminkte lichaam van een jonge man aan de oever van de Theems aanspoelt, is zelfs zij geschokt.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken