Werk

Walk & Talk Online

Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne én van je collega-werkzoekers. Deze bijeenkomsten worden je (kosteloos) aangeboden als samenwerking tussen de bibliotheek en de Levende Sollcitatiegids.

Iedere maand gaat Debbie aan de slag met een ander onderwerp.
Via de link hieronder vind je een overzicht van de data en een korte uitleg van wat er die dag behandeld wordt.

Website Walk&Talk Online

Goodhabitz cursussen (inloggen met je pasnummer en wachtwoord)

 • Zet jezelf neer Naar de cursus

  Wat zegt je non-verbale gedrag over jou en hoe kom je op anderen over? Scherp je mimiek en lichaamstaal aan en overtuig een ander. Hoe? Dat leer je in de training!

 • Regisseer je loopbaan Naar de cursus

  Neem de regie! Ontdek waar je energie van krijgt en vind de baan die daarbij past met de online training ‘Regisseer je loopbaan’.

 • Personal branding Naar de cursus

  Wie ben je? Waar sta je voor? En hoe laat je dat online zien? Zet jezelf neer met je unieke personal brand.

 • No story no glory Naar de cursus

  Van een presentatie tot een een-op-een gesprek met je baas; niets is zo overtuigend als een goed verhaal. Hier leer je het ... van a tot z.

 • Ik wil die baan Naar de cursus

  Heb je jouw droombaan op het oog en is dit de kans van je leven? Goed nieuws: na het volgen van deze training kán je hem niet meer mislopen.

 • Presenteren Naar de cursus

  Een duidelijke boodschap, een heldere opbouw en een geboeid publiek. Alles wat je nodig hebt voor het geven van de perfecte presentatie leer je in de training ‘Presenteren’.

 • Solliciteren met lef Naar de cursus

  Hoe zorg je ervoor dat juist jij die geweldige promotie krijgt? Hoe vind je een baan die écht bij jou past? Solliciteer met lef en jij bent degene die er met de baan vandoor gaat.

 • Hak die knoop door Naar de cursus

  Hoe neem je beter beslissingen? Verdiep je in de wetenschap en doe je voordeel met nieuwe inzichten. Hak die knoop door!LeerWerkLoket Fryslân in Sneek

Nu ook in bibliotheek Sneek. Leerwerkloketten zijn samenwerkingsverbanden van onderwijs, ondernemers en gemeenten en UWV. Scholieren, studenten, werkenden, werkzoekenden en werkgevers kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies over opleidingen, Ervaringscertificaat (EVC) en werkend leren.

Meer over het LeerWerkLoket