Marina Muradyan

21 oktober 2022 t/m 30 november 2022 | Heerenveen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze tentoonstelling zijn handgemaakte sierraden (met edelstenen) te zien, samen met bijpassende, voornamelijk abstracte schilderijen, die gemaakt zijn met mixed media.

Marina Muradyans liefde voor tekenen en schilderen begon toen ze een jaar of drie vier was. Haar vader, die in september in de Bibliotheek exposeerde, vormde een grote inspiratiebron. Ze maakt gebruik van verschillende materialen om haar kunst te maken, zoals: aquarel, olieverf, acryl, mixed media, stof, vilt, klei, natuurlijke materialen en (edel)stenen.

Tijdens deze tentoonstelling laat ze haar handgemaakte sierraden (met edelstenen) zien, samen met bijpassende, voornamelijk abstracte schilderijen, die gemaakt zijn met mixed media. Thema's als dierenleed, emoties en levensgebeurtenissen vormden de inspiratie om deze sierraden te maken. 

Marina Muradyan is geboren in ArmeniĆ« (Jerevan) en heeft een groot deel van haar leven in Griekenland gewoond. Na haar opleiding architectuur heeft ze een vierjarige kunststudie gevolgd.  Meer dan 10 jaar heeft ze restauraties van muurschilderingen gedaan en icoonschilderijen gemaakt voor kerken. Sinds kort woont ze in Heerenveen.