Fioto Fotografie

29 augustus 2022 t/m 17 oktober 2022 | Sneek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zo gewoon en toch zó bijzonder; met die insteek probeert Fiona de wereld om haar heen vast te leggen door middel van fotografie. De liefde voor haar leefomgeving en het fotograferen ervan, deelt ze graag met exposities, via Facebook en Instagram, door het geven van workshops en het organiseren van excursies.

Fiona van Netten-Dijkstra is opgegroeid in Hommerts. Ze woont in Scharnegoutum met man en kids, werkt sinds het februari 2000 op de Customer Service afdeling van Graphic Packaging International in Sneek en heeft sinds november 2018 haar eigen bedrijf: Fioto Fotografie. 

Naast fotografieworkshops en -excursies, maakt Fiona (familie)portretten en bedrijfsreportages. Bij alle opdrachten wordt gebruik gemaakt van natuurlijk licht. De foto’s zijn te koop in elk gewenst formaat en uitvoering, indien technisch mogelijk. De foto’s in deze expostitie kunnen dan ook in andere formaten worden geprint op bijvoorbeeld canvas, hout, aluminium of plexiglas.

Voor meer informatie, offerte-aanvragen, opdrachten, het aankopen van een foto, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 
Trekskûte 3 - 8629 PV Scharnegoutum - Telefoon: 06 - 374 55 933E-mail: info@fiotofotografie.nl - Internet: www.fiotofotografie.nl

De collectie die te zien is in de Bibliotheek is mede tot stand gekomen door de medewerking van:
Hoofdsponsor: Finx Accountants & Belastingadviseurs B.V.Sponsor: WestM Groep B.V.