Diana den Boom

24 september 2021 t/m 21 januari 2022 | Balk

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De schilderijen die Diana maakt ontstaan uit emoties, gevoel en passie. Ze probeert karakter en uitdrukking zo goed mogelijk vast te leggen en creëert beleving d.m.v diepte en lichtval.

Het begon met een passie voor koeien maar ook het in opdracht vereeuwigen van (huis)dieren heeft Diana tot specialisme verheven. Ze weet het karakter en de typische uitdrukking van het dier precies vast te leggen! Een veelgehoord compliment is dat haar geportretteerde dieren bijna tot leven komen op het doek.

Na een reeks koeien is het werk overgegaan in het tekenen van portretten, verweven met abstract schilderen om zo een totaal nieuw beeld neer te zetten. Deze kunt u vinden op haar website www.dianadenboon.nl

Diana heeft een mode opleiding gevolgd en het schilderen heeft ze zichzelf aangeleerd. Toen ze een paar jaar geleden begon heeft ze haar passie ontdekt.Daarnaast heeft ze een eigen tassenlijn: D’Design, unieke tassen gemaakt van oude leren jassen. kijk op www.ddbdesign.nl voor meer hierover.

Buiten zelf schilderen om, vindt Diana den Boon het ook erg fijn om de schilderkunst aan derden door te geven. In haar eigen schilder-atelier, Diana’s Atelier, geeft ze naast schilderlessen ook workshops zoals bv dikke dames, vrijschilderen en Party with Paint. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@ddbdesign.nl