50-plus and fabulous | Heerenveen

1 april 2019 t/m 30 april 2019 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis entree

portretten van Natalia Balanina

De hele maand april zijn in Bibliotheek Heerenveen portretten te zien die zijn gemaakt door fotografe Natalia Balanina. Deze expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Vrouwenportretten

Natalia heeft een grote liefde voor portretfotografie en zij vindt het een eer om mensen te portretteren in al hun natuurlijke schoonheid. In 2017 startte zij met het project 50-plus and fabulous. Hiervoor heeft zij een serie portretten gemaakt van vrouwen boven de vijftig omdat zij vindt dat deze veel te weinig worden gefotografeerd. Mensen durven niet of zeggen dat ze altijd vreselijk op de foto staan. Natalia is het daar niet mee eens, zij vindt dat iedereen mooi is en ongeacht de leeftijd mooi op de foto kan staan. Dat is iets wat zij in deze serie portretten laat zien.

Natalia Balanina

Natalia Balanina

Natalia is afkomstig uit Rusland en woont sinds 2010 in Leeuwarden met haar man en haar dochter van 6 jaar.

De fascinatie voor fotografie is er altijd geweest. In haar hoofd was zij altijd bezig met het maken van plaatjes van de wereld om haar heen. Je leert als fotograaf het meest in het proces van oefenen en nieuwe dingen proberen. Op deze manier en geïnspireerd door het werk van andere fotografen en kunstenaars is zij haar eigen stijl aan het ontwikkelen.

Kijk ook op balanina.nl