Walk & Talk

  • Walk & Talk

    Werk zoeken, hoe doe je dat? Leer met elkaar en van elkaar tijdens de maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden.

Deelname aan Walk & Talk is gratis. Wel graag even aanmelden.

Op zoek naar werk?

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een baan. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt.

Iedere maand een ander thema

Iedere bijeenkomst is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren en de deelnemers voorziet van praktische tips. De ene keer kan het gaan over solliciteren via LinkedIn, dan weer over het vormgeven van je CV of starten als ondernemer.

Koffiepauze voor werkzoekenden

De zoektocht naar werk is eigenlijk al een fulltime bezigheid, het is tijd voor pauze! Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je napraten met de gastspreker en ervaringen uitwisselen met je collega-werkzoekenden. Deelname is gratis, net als de koffie of thee.

JobOn

In oktober, november en december kun je in bibliotheek Heerenveen deelnemen aan een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. Deze workshops zijn tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek.

Kijk in de agenda voor de workshops


Programma Walk & Talk

Bij Walk & Talk doet de gastspreker doet zijn of haar verhaal en is er ruimte om samen in gesprek te gaan. 
Koffie en/of thee staat klaar. 

 

Walk & Talk Heerenveen

  • Wanneer: iedere laatste dinsdag van de maand
  • Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
  • Waar: LeescafĂ© Bibliotheek Heerenveen