Juridisch spreekuur

Bolsward

Helaas is er tijdelijk GEEN juridisch spreekuur in Bibliotheek Bolsward. 
Zodra het weer van start gaat, melden wij dit op onze website.

 

Heerenveen

Op dinsdag is in Bibliotheek Heerenveen van 16.00 - 18.00 uur een gratis juridisch spreekuur door mr. Ellis van Wieren van Rjocht Advocatuur

Spreekuur en wachtruimte zijn op de 1ste verdieping.

Update: Omdat de bibliotheek gesloten is, kun je voor dringende juridische vragen bellen naar 06- 46751974.

Joure

Op woensdag is in Bibliotheek Joure van 15.00 - 17.00 uur een gratis juridisch spreekuur. Om het spreekuur te kunnen bezoeken is het nodig om een afspraak te maken met Mariska Akkerman van Akkerman Legal, juridische dienstverlening.

Alle vraagstukken kunnen tijdens het spreekuur worden voorgelegd. Mocht je er niet zeker van zijn of je vraag iets juridisch is, dan kun je altijd vooraf bellen en de vraag kort bespreken.
Mariska vertelt dan ook hoe laat je bij haar terecht kunt.  

Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag zelf via 0513-438442 of via e-mail.
 

Sneek

Op woensdag is in Bibliotheek Sneek van 16.00 - 18.00 uur een gratis juridisch inloopspreekuur. Dit wordt verzorgd door mr. Foekje Hofstra, advocaat bij De Friese Rechtshulp.

Het is niet mogelijk vooraf een afspraak te maken. Je kunt je vanaf 16.00 uur melden bij de Klantenservice van de bibliotheek. Je naam wordt genoteerd en je kunt wachten in ons Leescafé tot je wordt opgehaald door de jurist.
We vragen je rekening te houden met de privacy van onze andere bezoekers. Het is niet toegestaan om in de buurt van de balie te blijven wachten.

Het aantal plaatsen is beperkt: vol = vol.