Juridisch spreekuur

Bolsward

Op donderdag is in Bibliotheek Bolsward van 16.30 - 17.30 uur een gratis juridisch spreekuur. Het spreekuur wordt verzorgd door Falk Advocatuur en Mediation.
(M.i.v. 1 maart op woensdagmiddag 16.00 - 17.00 uur.)

Met het spreekuur wil Falk Advocatuur en Mediation de toegang tot juridisch advies en mediation (bemiddeling) makkelijker maken.

Het aantal plaatsen is beperkt: vol = vol.

Heerenveen

Op dinsdag is in Bibliotheek Heerenveen van 16.00 - 18.00 uur een gratis juridisch spreekuur. Initiatiefnemers zijn mr. Ellis van Wieren van Rjocht Advocatuur en mr. Nynke de Vries van De Friese Rechtshulp.
Speciaal voor dit inloopspreekuur hebben ze hun specialisaties gebundeld.

Spreekuur en wachtruimte zijn op de 1ste verdieping.

Joure

Op woensdag is in Bibliotheek Joure van 15.00 - 17.00 uur een gratis juridisch spreekuur. Om het spreekuur te kunnen bezoeken is het nodig om een afspraak te maken met Mariska Akkerman van Akkerman Legal.

Alle vraagstukken kunnen tijdens het spreekuur worden voorgelegd. Mocht je er niet zeker van zijn of je vraag iets juridisch is, dan kun je altijd vooraf bellen en de vraag kort bespreken.
Zij vertelt dan ook hoe laat je bij haar terecht kunt.  

Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag zelf, via 0513 - 438442 of info@akkerman-legal.nl.
 

Sneek

Op woensdag is in Bibliotheek Sneek van 16.00 - 18.00 uur een gratis juridisch spreekuur. Dit wordt verzorgd door mr. Foekje Hofstra, advocaat bij De Friese Rechtshulp.

Het betreft een inloopspreekuur. Het is niet mogelijk vooraf een afspraak te maken. Je kunt je vanaf 15.30 uur melden bij de Klantenservice van de bibliotheek. Je naam wordt genoteerd en je kunt wachten in ons Leescafé tot je wordt opgehaald.

Het aantal plaatsen is beperkt: vol = vol.