Werk

JobOn

Jobon organiseert verschillende netwerkbijeenkomsten voor Bibliotheken Mar en Fean, zowel online als in de Bibliotheek. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en ga je aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. Deze workshops zijn tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek.

Iedere maand een ander thema

Iedere bijeenkomst is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren en de deelnemers voorziet van praktische tips. De ene keer kan het gaan over solliciteren via LinkedIn, dan weer over het vormgeven van je CV of starten als ondernemer.

Koffiepauze voor werkzoekenden

De zoektocht naar werk is eigenlijk al een fulltime bezigheid, het is tijd voor pauze! Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je napraten met de gastspreker en ervaringen uitwisselen met je collega-werkzoekenden. Deelname is gratis, net als de koffie of thee.

LeerWerkLoket Fryslân in Sneek

Nu ook in bibliotheek Sneek. Leerwerkloketten zijn samenwerkingsverbanden van onderwijs, ondernemers en gemeenten en UWV. Scholieren, studenten, werkenden, werkzoekenden en werkgevers kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies over opleidingen, Ervaringscertificaat (EVC) en werkend leren.

Meer over het LeerWerkLoket

Agenda Werk