Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Het buurmeisje

  Ruth Rendell

  Naar aanleiding van de vondst van een blikje met twee afgehakte handen, wordt een groepje ouderen geconfronteerd met een gebeurtenis uit hun jeugd.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het buurmeisje

 • Het woud

  Nele Neuhaus

  Als in een uitgebrande caravan een lijk wordt gevonden, vermoedt het rechercheursduo Oliver von Bodenstein en Pia Kirchhoff dat het om brandstichting gaat, maar de oplossing moet van de dorpsbewoners komen die het onderzoek bemoeilijken door te zwijgen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het woud

 • Goede dochter

  Karin Slaughter

  Als een vrouw getuige is van een aanslag haalt dat herinneringen van een aanslag op haar familie 28 jaar geleden naar boven en komt de schokkende waarheid aan het licht.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Goede dochter

 • Inkt en bloed

  Lisa Unger

  De naar het dorpje The Hollows gevluchte Finley treedt ongewild in de voetsporen van haar paranormale oma en moet een ontvoeringszaak oplossen. Ze gaat niet alleen de harde confrontatie met boze machten aan, maar ook met haar eigen spoken.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Inkt en bloed

 • Huidpijn

  Saskia Noort

  Als BN'er Anne Koster verlaten wordt door haar minnaar is dat smullen voor de media, zeker als deze man ook nog eens verdwijnt en zij de belangrijkste verdachte is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Huidpijn

Boek van de maand

Tomas Ross - Blonde Dolly

De moord op prostituee Sebilla Niemans, een interessante mix van fictie en non-fictie maken dit boek een echte aanrader! Het onderwerp leeft nog steeds want tot op de dag van vandaag is de moord onopgelost.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken