Zomer Digitaal Café

20 juni 2019, van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek Sneek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Van juni tot en met augustus kunt u in Bibliotheek Sneek met al uw e-book- en bibliotheekappvragen terecht tijdens het Zomer Digitaal Café.

Deze zomer e-books lezen?

Het Digitaal Café dat elke maandag in samenwerking met Seniorweb aangeboden wordt gaat met vakantie. Van juni tot en met augustus is er een zomerstop. Maar u kunt deze zomer met al uw e-book en bibliotheekapps vragen terecht tijdens het zomer digitaal café.

Op woensdag 4 juni, donderdag 20 juni, woensdag 3 juli, dinsdag 30 juli en woensdag 14 augustus bent u van harte welkom in de bibliotheek. Het Zomer Digitaal Café zit op de vertrouwde plek en we zijn aanwezig van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Heeft u een vraag over het lenen van e-books op uw e-reader? Neem dan uw laptop, aansluitkabels en uw e-reader mee en - indien van toepassing - uw inloggegevens.

Wanneer?

  • woensdag 5 juni
  • donderdag 20 juni
  • woensdag 3 juli
  • dinsdag 30 juli
  • woensdag 14 augustus

steeds van 15.00 - 16.30 uur in Bibliotheek Sneek (op de vertrouwde plek).

Seniorweb in de zomermaanden

Eventuele vragen voor les en/of hulp in de periode juni t/m augustus worden door Seniorweb wel in behandeling genomen. Via de website van Seniorweb of via het inschrijfformulier in het lesboekje kan men zich aanmelden. Er wordt vervolgens een vrijwilliger gezocht die thuis of in de bibliotheek kan helpen.