Mijn voorstelpitch

8 december 2020, van 10:00 tot 12:00 | Heerenveen

Kosten: Gratis toegang

Leer hoe je een verpletterende indruk maakt in 1 minuut.

Jouw eigen pitch

In oktober, november en december kun je in bibliotheek Heerenveen deelnemen aan een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten.

Hoe maak jij binnen één minuut een verpletterende indruk?Op dinsdag 8 december gaan we aan de slag met jouw voorstelpitch! Aan de hand van praktische tips ga je samen met je collega-werkzoekenden aan de slag met het maken van een pitch waarin je toehoorders binnen één minuut een indruk hebben van jouw sterke punten en werkervaring. 

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Deze workshops zijn tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven we inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan. 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van bepaalde vaardigheden die je hierbij nodig hebt? Meld je dan aan voor deze workshops.

De workshops zijn gratis, maar aanmelden is verplicht.

 

Een cv waar je trots op bent Dinsdag 10 november 10.00 - 12.00 uur Meld je aan
Mijn voorstelpitch Dinsdag 8 december 10.00 - 12.00 uur Meld je aan