Walk&Talk

29 september 2020, van 10:00 tot 12:00 | Heerenveen

Kosten: Gratis | Aanmelden verplicht

Walk&Talk

Een speciale editie van Walk&Talk, de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We wandelen vandaag naar de Le Roy tuin waar we een rondleiding krijgen.

Aan de wandel

De zoektocht naar (ander) werk kan een overweldigende bezigheid zijn, zeker in de huidige tijd. Tijdens deze editie van Walk & Talk gooien we het een keer over een andere boeg en gaan we letterlijk aan de wandel om los te komen van alles wat er op je af komt als werkzoekende, nieuwe energie en en inspiratie op te doen en contact te leggen met collega-werkzoekenden. 

Na een kopje koffie in de bibliotheek wandelen we naar de Le Roy tuin aan de pres. Kennedylaan in Heerenveen, waar wij een rondleiding zullen krijgen. De Le Roy tuin in Heerenveen is een ecokathedraal, een plek waar mens, plant en dier eindeloos samenwerken, van 1 kilometer lang en 20 meter breed en is gestart in 1966. Deze openbare ruimte is gebaseerd op de ideeën van Louis G. Le Roy uit Oranjewoud.

Koffiepauze voor werkzoekenden

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een baan. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt.

De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, er kunnen maximaal 10 personen aanwezig zijn i.v.m. coronamaatregelen. Daarom vooraf aanmelden via onderstaande knop. 


Walk&Talk - iedere laatste dinsdag van de maand


Waar: Bibliotheek Heerenveen, Leescafé
Wanneer: Dinsdag 29 september
Tijd: 10.00 - 12.00 uur

 

Walk&Talk