Walk&Talk

27 augustus 2019, van 10:00 tot 12:00 | Heerenveen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Walk&Talk

Op dinsdagmorgen 27 augustus wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van Bibliotheek Heerenveen. Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig.

Oanset

Gastspreker

Te gast is Antoinette Overzet-Valkema van Oanset Training, Coaching & Advies. Antoinette weet als geen ander hoe belangrijk gelukkig werken is, doen waar je blij van wordt, wat je energie geeft en waar je voldoening uit haalt in je baan. Dat is wat we allemaal willen, maar helaas voeren nog te veel mensen werkzaamheden uit die ze niet leuk vinden en waar ze niet gelukkig in zijn. Tijdens deze Walk&Talk heeft Antoinette het over wat werkgeluk voor de deelnemers betekent en hoe je dit vindt in je huidige of toekomstige werkzaamheden.


Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Waar:         Bibliotheek Heerenveen, Leescafé
Wanneer:   Laatste dinsdag van de maand
Tijd:           10.00 - 12.00 uur

De eerstvolgende bijeenkomst is op 24 september.

Walk&Talk