Walk & Talk

24 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | Heerenveen

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Leerwerkloket adviseert werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten en ondernemers over om- en bijscholing, werkend leren en leerwerktrajecten.

Leerwerkloket Fryslân

Bij Walk & Talk zijn iedere maand gastsprekers aanwezig die vertellen over succesvol solliciteren en die de deelnemers voorzien van praktische tips. Deze keer is het Leerwerkloket Fryslân te gast. 

De adviseurs van het Leerwerkloket voeren o.a. loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, geven voorlichting en bouwen mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers. Ook weten ze precies welke financiële regelingen er zijn.Het Leerwerkloket is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. De dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

Koffiepauze voor werkzoekenden

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een baan. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt.

De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, er kunnen maximaal 10 personen aanwezig zijn i.v.m. coronamaatregelen. Daarom vooraf aanmelden via onderstaande knop. 

Walk&Talk - iedere laatste dinsdag van de maand


Waar: Bibliotheek Heerenveen, Leescafé
Wanneer: Dinsdag 24 november
Tijd: 10.00 - 12.00 uur