Bouw je eigen vogelhuis (gaat NIET door)

20 november 2019, van 19:00 tot 21:00 | Sneek

Kosten: Workshop gaat NIET door

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens deze workshop gaan we een vogelhuis bouwen met behulp van de lasersnijder. Met de bijbehorende software kun je je vogelhuis personaliseren.

Over ons FabLab

FabLab BMF is een digitale werkplaats. Naast de inloop en doe-middag zijn er activiteiten en workshops ontwikkeld voor jongeren en volwassenen, die op deze manier 21–eeuwse vaardigheden leren als onderzoeken, creatief en kritisch denken, programmeren en samenwerken.

 

Door omstandigheden gaat deze workshop NIET door.

Nederland Leest

November staat in het teken van Nederland Leest, de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk in de Bibliotheek afspeelt. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal, maar een thema. Dit jaar is het thema Duurzaamheid. Leden en niet-leden kunnen een gratis boek komen ophalen in de Bibliotheek, mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten.

Dit jaar doet de Bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau, met als titel Winterbloei. De bundel is samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd als ongepubliceerd werk. Aaf Brandt Corstius schrijft columns bij de teksten van Jan Wolkers en het voorwoord is van Ronald Giphart.