Súdwest Connect - maak kennis!

9 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Sneek

Kosten: Gratis toegang

Kom tijdens Súdwest Connect kennismaken met nieuwkomers bij jou uit de buurt. En als je langskomt: je kunt ook gewoon boeken lenen en inleveren. Let op: vanaf nu op zaterdag!

Wat is het?

Het doel van Súdwest Connect is om inwoners uit de gemeente en nieuwkomers met elkaar te verbinden. De nieuwkomers die op dit moment in de gemeente wonen zijn statushouders die druk bezig zijn met hun inburgeringstraject. Tijdens de Connect evenementen krijgen zij de kans om in gesprek te gaan met lokale inwoners en andersom.

Súdwest Connect vindt een keer per maand plaats in Sneek. Onder het genot van muziek, hapjes & drankjes en vooral veel gezelligheid, wordt er tijdens Súdwest Connect kennis gemaakt, geleerd, beleefd en gedeeld.

Súdwest Connect is een samenwerking tussen Gemeente Súdwest-Fryslân, Bibliotheken Mar en Fean, diverse inburgeringsscholen, lokale vrijwilligersorganisaties en sociaal ondernemers Hooman Nassimi en Nick Veenstra. Samen willen zij bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin nieuwkomers maatschappelijk betrokken zijn.

Kom ontdekken wat jij en de nieuwe inwoners van Súdwest Fryslân voor elkaar kunnen betekenen!

Wanneer is er Súdwest Connect?


De volgende bijeenkomsten van Súdwest Connect zijn op:

  • zaterdag 9 maart
  • zaterdag 6 april
  • zaterdag 11 mei
  • zaterdag 8 juni

in Bibliotheek Sneek - van 14.00 - 16.00 uur.

Let op: vanaf nu op zaterdag!