Seniorcafé

17 april 2019, van 10:15 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Sneek

Kosten: € 1,--, incl. koffie/thee (voor leden en niet-leden)

Met ingang van woensdag 3 april kunnen 55-plussers iedere woensdagochtend van 10.15 uur tot 12.00 uur in het Seniorcafé van Bibliotheek Sneek terecht voor een kop koffie of thee, een praatje en om een krant of tijdschrift te lezen.

Wat is het Seniorcafé

Elke woensdagochtend koffie, krantje, praatje.

Elke eerste woensdag van de maand, behalve in juli en augustus wordt speciaal voor deze leeftijdsgroep een activiteit georganiseerd. Dit zal vaak een spreker zijn die iets komt vertellen over zeer uiteenlopende onderwerpen.

woensdag 1 mei: BijenFlinterlint

Op woensdagochtend 1 mei is Margaretha Posthumus van BijenFlinterlint onze gast.

Zij komt vertellen over het burgerinitiatief Nij Baarderadiel. Zij zetten zich in voor het BijenFlinterLint, een bloemrijke berm voor de bijen en de vlinders en om de biodiversiteit te vergroten.

Kom langs en leer wat u kunt doen voor de bijen en de vlinders in uw tuin of op uw balkon.  

Giest mei? Wolkom!

Alle senioren zijn welkom vanaf 10.15 uur.
De toegang is € 1,--, incl. koffie/thee.

Het Seniorcafé is een activiteit die aangeboden wordt in het Giest Mei? - Ga je mee-programma.

Giest Mei? - Ga je mee is gewoon wat het lijkt te zijn: een oproep om samen naar het theater, naar het museum of naar de bibliotheek te gaan. Het is voor 55-plussers die alleen thuis zitten, alleen een ronde maken door het museum of die één kaartje kopen voor een voorstelling. Giest mei? is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten en samen van cultuur te genieten!