Digitale detox

11 februari 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 3,50 | Niet-leden € 5,-

Op maandag 11 februari geeft professional organizer Johanna Hoekstra de workshop Digitale detox in de bibliotheek van Heerenveen. Deze is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft dat digitale en sociale media het leven te veel beheersen, waardoor er te weinig tijd overblijft voor andere zaken. De workshop begint om 19.30 uur en aanmelden is gewenst.

Ogen van het scherm

Heb je last van de onweerstaanbare verleiding om telkens (sociale) media te checken? Lukt het niet om te minderen? Heb je problemen om het échte werk gedaan te krijgen? Spendeer je (veel) te veel tijd op digitale apparaten waardoor andere hobby’s je interesse verliezen? Gebruik je digitale media om je stemming te regelen? Dan is het de hoogste tijd voor een digitale detox.

Het is niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezond om de ogen af en toe van het beeldscherm te halen. Door je smartphone een tijdje uit te zetten of op een andere manier te gebruiken, breng je je concentratie en energie weer op een gezond niveau. Zo maak je weer contact met de echte wereld.

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop leert Johanna Hoekstra de deelnemers hoe zij op een leuke manier gebruik kunnen maken van digitale apparaten, zonder dat die hun leven gaan overnemen. Bovendien leert zij hen hoe ze eenvoudig hun mailbox en documenten op orde kunnen brengen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Deze workshop staat los van de Data Detox Tour die momenteel door Friesland trekt, hoewel het natuurlijk prima gecombineerd kan worden!

Johanna Hoekstra

JOHANNA HOEKSTRA

Johanna Hoekstra van It Oersicht, een bedrijf in Hoornsterzwaag voor professional organizing, helpt mensen om weer overzicht in hun leven te krijgen. Dit kan op het gebied van planning, administratie, opruimen en schoonmaken zijn. Hoekstra geeft regelmatig workshops en cursussen op dit terrein.

Aanmelden

De workshop start om 19.30 uur en is rond 21.30 afgelopen. Deelname kost €3,50; niet-leden betalen €5,-. Koffie of thee zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden is gewenst. Dit kan in de bibliotheek en via de knop hieronder.