Digitaal Café

8 oktober 2019, van 18:30 tot 20:00 | Bibliotheek Heerenveen, Leescafé

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Om de week op dinsdagavond is in bibliotheek Heerenveen een Digitaal Café (voorheen Tabletcafé). Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen belangstellenden daar terecht om tips uit te wisselen en vragen te stellen over het gebruik van hun tablet, smartphone of e-reader. De toegang is gratis.

Haal meer uit je tablet of smartphone

Doel van het Digitaal Café is om beschikbare kennis, weetjes en trucs met elkaar te delen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld het bewerken en ordenen van foto's, het lenen van e-books, het installeren van apps en het maken van een mailaccount.

Zo nu en dan wordt er iets dieper op een onderwerp ingegaan tijdens een thema-avond. Aan de orde kwamen onder andere: reisapps, fotobewerken op de tablet, internetbankieren, e-books van de bibliotheek en film kijken op de tablet. Wie ideeën heeft voor volgende thema-avonden of zelf een korte presentatie wil verzorgen, kan dit doorgeven tijdens het Digitaal Café of via heerenveen@bmf.nl.

Er is een Digitaal Café op:

Tijd: van18.30 tot 20.00 uur. De toegang is gratis, inclusief koffie of thee. Neem je apparaat mee (opgeladen) en zorg dat je - indien van toepassing -  inlogcodes van je accounts bij de hand hebt.