Cabaretvoorstelling 'Interne beslommeringen'

19 oktober 2020, van 19:30 tot 21:30 | Heerenveen

Kosten: Leden € 3,50 | Niet-leden € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Henk Boogaard vertelt in zijn cabaretprogramma ‘Interne beslommeringen’ dat alles wat gezegd en geschreven wordt, letterlijk bij hem binnen komt.

Clichés in dagelijkse communicatie

Henk Boogaard schrijft Nederlandstalige liedjes en andere poëtische tekstvormen, zoals gedichten, korte verhalen, monologen en one-liners, over alles wat hem raakt, opvalt, bezighoudt, of hem zomaar te binnen schiet. In zijn interactieve cabaretprogramma Interne beslommeringen gunt hij het publiek een kijkje in zijn belevingswereld. 

Doordat hij wat gezegd en geschreven wordt letterlijk te neemt, heeft hij vaak veel moeite om te begrijpen wat de gebruikelijke clichés in onze dagelijkse communicatie betekenen. Dit is iets waar veel meer mensen met autisme last van hebben. Henk heeft weinig op met de clichématige contacten en de gebruikelijke koetjes en kalfjes die in de huidige jachtige en vluchtige wereld gemeengoed zijn. De omgang met anderen is telkens weer een hele worsteling. Op humoristische wijze doet Henk hiervan haarfijn verslag. De voorstelling zet je aan het denken en helpt om je vaste denkpatronen in conversatie te doorbreken. 

Bibliotheek Heerenveen
Maandag 19 oktober
19.30 - 21.30 uur

Kaarten kosten € 3,50 voor leden van de bibliotheek, niet-leden betalen € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de balie in de bibliotheek of via onderstaande knop.