Lezen met je baby

11 oktober 2019, van 10:00 tot 11:00 | Sneek

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Baby's houden van boeken! Kom gezellig samen met je baby of dreumes naar de BoekStart inloopochtend en ontdek hoe leuk lezen op deze leeftijd al is.

Inloopochtend

Tijdens de BoekStart inloopochtend kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en ontdek je verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby en/of peuter. Er wordt voorgelezen door een medewerker van de Bibliotheek en je kunt ervaringen uitwisselen met andere ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee.

De BoekStart inloopochtend is gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!
Deze gezellige bijeenkomst wordt iedere tweede vrijdag in de maand gehouden op de volgende data:

  • 8 november
  • 13 december

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.