BoekStart-inloopochtend

6 september 2019, van 10:00 tot 11:00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kinderboekenweek

Op vrijdag 6 september is er weer een BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek van Heerenveen. (Groot)ouders met baby's en peuters zijn van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom om te ontdekken, te spelen en te lezen. De toegang is gratis.

Inloopochtend

Tijdens BoekStart-inloopochtenden kun je onder het genot van een kop koffie vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en wordt er voorgelezen. Aanmelden hoeft niet. De bieb in Heerenveen houdt elke eerste vrijdag van de maand zo’n inloopochtend.

Elke woensdagmiddag inloopuur

Iedere woensdagmiddag is de BoekStart-coach van 15.30 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek aanwezig om (groot)ouders met jonge kinderen (0-3 jaar) wegwijs te maken in de bieb, boekentips te geven, voor te lezen en om vragen te beantwoorden.

Wat is BoekStart?

Bijna alle bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen van de gemeente, op het consultatiebureau of op een andere manier een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om hun kindje gratis lid te maken van de bibliotheek en om het BoekStart-koffertje, met daarin twee leuke babyboekjes, op te halen in de bieb. Die biedt verder een BoekStart-collectie met baby- en peuterboekjes om te lenen.


BoekStart inloopochtend